Det kan være fristende at tro på alt skønhedsguruer udtaler online, men hvad er egentligt sandheden? Her kigger vi lidt nærmere på hvordan man skal tænke, når man læser og ser meget beauty content online. Det er jo ikke sådan at det hele kan passe… eller kan det?

Tag din kritiske hat på

Det er som med meget andet online, en god ide at tage sin kritiske hat på, når man skal vurdere indhold, der omhandler skønhed online. Det er nemlig sådan, især med skønhed, at det er meget individuelt, hvad der fungerer i praksis.

Et produkt, der fungerer fantastisk godt for en, er måske ikke det rigtige produkt for dig. Derfor skal man tage sin kritiske hat på, når man skal ud at lede efter de helt rigtige produkter.

Find det, der fungerer for dig

Det vigtigste med skønhedsprodukter er at finde det, der fungerer for dig. Vi har nemlig utroligt forskellige behov, når det kommer til produkter, og det er det mange skønhedsguruer helt glemmer at tage højde for, når de prædiker om et bestemt produkt til en stor forsamling.

Derfor er det helt essentielt, at du rent faktisk kender dine behov ud og ind, for at kunne se om noget, der bliver hypet i virkeligheden er noget for dig, eller om det slet ikke passer til dine behov. Det er nemlig dyrt og unødvendigt at hoppe på det hele. Det kan selvfølgelig også blive meget dyrt at prøve og fejle med forskellige produkter, men for at finde den bedste krøllecreme til krøller, skal du prøve nogle forskellige. Da kan du nemlig sammenligne og se, hvad der fungerer og hvad der ikke gør. Det nytter heller ikke at købe noget, der er beregnet til glat hår, hvis du har krøller. Derfor skal du fokusere på at købe ting, der er tilpasset din hud- og hårtype. Så har du meget større chance for at blive glad for dit køb.

Hvis du gør god research i forkant af et køb på sider som bapoon, så har du meget nemmere for at vurdere, hvad der vil være et godt køb for dig. Det er meget bedre, end at stole blindt på det skønhedsguruer på sociale medier siger. Brug deres tips, hvis de omhandler din type hud eller hår, og hvis ikke så skal du følge din egen stemme.