Oversigt

1. Ejeroplysninger
2. Hvad er Cookies?
3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
4. Hvad gør vi med de oplysninger, som vi indsamler på vores website
5. Brug af personoplysninger

1. Ejeroplysninger

Flyon
Frejasvej 26
3400 Hillerød
Danmark

CVR DK26070627

Telefon: +45 71990195

Email: salg@flyon.dk

2. Hvad er cookies?

En cookie er en lille fil, som beder om tilladelse til at blive placeret på din computers harddisk. Når du accepterer, tilføjes filen og cookien hjælper med at analysere webtrafik eller fortæller dig, når du besøger et bestemt websted. Cookies tillader web applikationer at svare dig som enkeltperson. webapplikation kan skræddersy sine operationer til dine behov, sympatier og antipatier ved at indsamle og huske oplysninger om dine præferencer.

Når du besøger Flyon webshop anvender vi cookies til at registrere, hvad vores kunder ser på i webshoppen, styre købsflow samt til at måle trafikken på hjemmesiden.

Vi benytter disse oplysninger til at forbedre vores webshop, tilpasse vores vareudbud og øge vores service.

Ønsker du ikke at acceptere cookies, kan du indstille din browser til automatisk at afvise cookies eller underrette dig hver gang et websted anmoder om at gemme cookies.

En cookie giver os på ingen måde adgang til din computer eller nogen oplysninger om dig, andet end de data, du vælger at dele med os.

Du kan vælge at acceptere eller afvise cookies. De fleste webbrowsere accepterer automatisk cookies, men du kan normalt ændre din browser til at afvise cookies hvis du foretrækker det. Dette forhindre ikke kunden i at drage fulde fordele af webshoppen.

3Sådan sletter eller blokerer du for cookies
http://minecookies.org/cookiehandtering

4Hvad gør vi med de oplysninger, vi indsamler  på vores website:

Vi anvender disse oplysninger til at forstå dine behov samt give dig en bedre service, og især af følgende grunde :

  • At behandle din ordre og få betaling
  • Intern registrering

Vi kan bruge oplysningerne til at forbedre vores produkter og tjenester. vi kan med jævne mellemrum sende reklame e-mails om nye produkter, specielle tilbud eller andre oplysninger, som vi mener kunden vil finde relevant og i interesse, her anvender vi kundes email adresse, som der er givet ved tilmelding af vores nyhedsbrev.

Vi er forpligtet til at sikre dine oplysninger. For at forhindre uautoriseret adgang eller videregivele, har vi indført passende fysiske, elektroniske og ledelsesmæssig procedurer til at beskytte og sikre de oplysninger, vi indsamler online.

Den dataansvarlige på flyon.dk er Steen Lindblad

Vi har en række samarbejdspartnere herunder – (Google Analytics til at indsamle statistikker, af hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades) dette gøres ved at der indsættes en cookie, de såkaldte tredjeparts-cookies.

Flyon.dk og tredjeparts leverandører, herunder Google, anvender cookies fra førstepart (som f.eks. Google Analytics-cookien) og tredjeparts-cookies (som f.eks. DoubleClick-cookien – Facebook ) sammen for at informere, optimere og vise annoncer baseret på en brugers tidligere besøg på et website.

Dog videre giver vi dine oplysninger til vores fragtfirma for at kunne levere forsendelser korrekt.

5. Brug af personoplysninger

For at der kan indgås en aftale med os på www.flyon.dk, har vi brug for følgende oplysninger fra kunden.
Navn
Adresse
Telefon nr.
E-mail

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Flyon, skal du rette henvendelse på salg@flyon.dk eller telefon +45 71 99 01 95 .

Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymisere løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Personoplysninger gemmes højst som foreskrevet Jf. bogføringsloven § 10, Flyon gemmer de registrerede oplysninger om købet i 5 år fra bogføringsåret dato hvorefter de slettes.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige.

Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.

Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig.

Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling.

Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Siden er sidst opdatere 08. juni 2017