Om Flyon

 

Flyon – Webshop med alt til fluefisker – siden 2015

Flyon føre et stort udvalg i Fluebindings materialer, Solidt udvalg i fluer til Kysten, Put ´n take søen, Catch ´n Release i åen eller Elven så er vi sikker på der er en flue der matcher alles behov.

Ligeledes føre Flyon et bredt udvalg i Fluestænger, Fluehjul, Flueliner, samt beklædning til Fluefiskeren.

Til alle typer af fluefiskeri såsom Ørred, Laks, og Gedde fluefiskeri – grej eller tilbehør, eller skal der bindes en flue, så mener vi du sikkert kan finde det hos Flyon.

Hvis du ikke lige finder det der skal bruges, så send os en e-mail eller giv os et telefonopkald, og vi vil gøre vores bedste for at skaffe varen hjem til dig fra en af vores grossister.

I vores webshop er der lagt vægt på at den er overskuelig og let tilgængelig, samt er der lagt vægt på den er funktionel samt nem at navigere rundt imellem produkterne.

 

Vision

Flyon vision er at være en one stop butik med alt under et tag til fluefiskeren.

  • at forhandle et bredt udvalg af grej og tilbehør til fluefiskeren.
  • at tilbyde gode kampagne tilbud i perioder.
  • at kunderne kan følge os på Facebook, hvor vi informere om nye tiltag samt hvad der sker hos Flyon.
  • at giver kunderne gode oplevelser i forbindelse med køb hos Flyon.
  • at deltage i lokale tiltag herunder som sponsor eller arrangør i konkurrencer formål.
  • at Flyon sælger kun lagerførte vare, og der altid er fokus på at have en vel opfyldt webshop butik, som gør at kunderne kommer igen.


Hvem er så personen bag Flyon

Flyon er ejet og drevet af Steen Lindblad, der har en Solid baggrund fra detail handlen som Butiks chef. 

Jeg er selv meget aktiv fluefisker, jeg startet med fluefiskeriet da jeg var 15 år siden da er det den form for fiskeri som har drevet mig, og som jeg har fået passion for at dyrke.

Hovedsaglig fisker jeg mest i Roskilde fjord men også på Nordkysten, Det meste af sommerfiskeriet forgår i de svenske åer og strømme da jeg er bidt af tørflue & nymfe fiskeriet, ligeledes dyrkes laksefiskeriet  i Ätran & Örekilsälven i for og sensommeren.

Selv fisker jeg så ofte som muligt, dermed har jeg også muligheden for at afprøve alt udstyret som jeg forhandlerherunder fluestænger, flueliner, fluehjul m.v. samt få nye idéer til indkøb af produkter herunder fluebinding materialer inden det sælges i webshop eller butikken.

Der arbejders uden en mellemmand og kun med udvalgte leverandør som gør at produkterne kan holde pris niveauet, men uden at man går på kompromis med Kvaliteten. 

Flyon indehaver

Knæk og Bræk  

Steen Lindblad
Indehaver af Flyon