Tænker du også at sommeren skal byde på en fisketur eller to? Så er du nok ikke den eneste. Hvis du skal på fisketur, så kan du læse med her om ting der er gode at tage med på turen. Måske du kan få nogle gode idéer, uanset om du er garvet fisker eller om du er mere urutineret. Med disse ting i tasken skal fisketuren nok blive hyggelig, lige meget om der er fangst eller ej.

Hvis du er en rutineret fisker, så har du nok allerede en rutine som du med tiden har indlært, og som du helt naturligt følger hver gang. Du har nok dannet dig et ret godt overblik over hvad du skal have med, hvad du skal have på, og hvor du skal tage hen.

Hvis du ikke allerede er rutineret fisker, så har du helt sikkert nogle spørgsmål til, hvilken påklædning der er bedst til vejret, hvad det er godt at pakke i tasken og hvilke steder det er godt at fiske. Vi kan desværre ikke hjælpe dig med hvordan du fisker i praksis, men vi kan give nogle gode tips til tasken.

Det skal der være i tasken

Først og fremmest er det en god idé at have et ur med, så man her styr på tid og sted imens man står der og fisker. Her er det åbenlyst at vi ikke mener Vægure, men et lille ur, som måske godt kan tåle at ryge i vandet, ville være helt perfelt.

Måske er du i tvivl om hvad du kan pakke dine ting i, og her er det altid praktisk med et indkøbsnet. Indkøbsnet er bedre for miljøet, og de fleste kan vaskes, således at du kan komme af med snavs og fiskelugt hvis du skulle stå i den situation. Derudover husk, solcreme, godt med væske, snacks, gummistøvler/waders, fiskegrej, solhat/solbriller og så selvfølgelig højt – men lydløst humør så fiskene ikke skræmmes væk.