Når et nærtstående familiemedlem er gået bort, opstår der et tomrum, hvor stor sorg rammer de efterladte. Selv når gamle mennesker dør, mæt af dage, er der en sorg, som skal bearbejdes. Man kan godt blive helt lammet, som efterladt, når kære nære går bort. Det kan være svært at overskue alt det praktiske, for det er som om verden er gået i undtagelsestilstand. Her kan man virkelig glæde sig over den hjælp, man kan få fra en dygtig og medfølende bedemand. 

Bedemand Lyngby er beliggende på Jægersborgvej 1. Her kan man få hjælp til alt det praktiske omkring bisættelse og begravelse. Bag foretagendet står familien Uldahl, som har mange års erfaring som bedemand i området. Her vil du altid blive mødt med medfølelse og forståelse, når du skal have hjælp med det praktiske til det sidste farvel. Du kan altid ringe eller kigge forbi, og du kan også skrive til Uldahl via hjemmesiden. Du er altid velkommen i den svære situation. 

Den sidste afsked 

Inden du henvender dig, kan det være en god ide at undersøge, om den afdøde har efterladt sig papirer med ønsker til begravelse eller bisættelse. Her kan der være oplysninger om hvilke blomster den afdøde ville ønske sig til båren, og hvilke salmer, der skal synges ved højtideligheden. Disse oplysninger kan være til stor hjælp, når man som efterladt står og skal planlægge det sidste farvel til en af sine kære. Sådan et dokument kan være meget værdifuldt. 

Find Uldahl på nettet 

På uldahl-begravelse.dk kan du finde telefonnummer og email-adresse, så du let kan komme i kontakt med bedemanden. Det skal ikke være svært at komme i kontakt med sin bedemand. Hos Uldahl kender man alt til den svære situation, du står i, som efterladt til en afdød.